vulel


ВУЛЕ КОМ во текот на своето 25 годишно работење прилагодувајќи се на современите и динамични текови за постигнување на понатамошен развој со континуирано изложување на зголемување на ефикасноста на компанијата Ви нуди исклучително голем избор на професионален електричен алат, полупрофесионален режен алат, бургии, атестирани врзувачки елементи, завртки, навртки, подлошки, анкери, шипки, тркала, професионален рачен алат, столарски стеги, брусни плочи, електроди за заварување, хтз опрема и многу повеќе.

cert-vulekomcert


Продажен салон бр.1

Ул. 1 Усје бр. 2А
(Задна капија на Циментара УСЈЕ)
Тел: 02/311 641 Факс: 02/3122 255
email: vulekom@yahoo.com

Продажен салон бр.2

Ул. М.Теодосиј Гологанов бр.132
(Фабрика Треска)
Тел: 02/3 223 256
email: vulekom.market@yahoo.com